Büyükşehir Belediyesi Doğa Yürüyüşleri kapsamında Kulfallar - Maksudiye Parkuru geçildi. Etkinlikler, 23 Kasım Pazar günü Turnalık Parkuru ile devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Doğa Yürüyüşleri’nde 5 hafta geride kaldı. Etkinlikler kapsamında şehrin eşsiz güzellikleri arasında yürüyüş yapma imkânı bulan doğa tutkunlarının bu haftaki durağı Geyve oldu. Sporseverler, Kulfallar - Maksudiye Parkuru’nda gerçekleştirilen yürüyüşün ardından düzenlenen etkinlik için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Doğa Yürüyüşleri’nin 23 Kasım Pazar günü Turnalık Parkuru ile devam edeceği belirtildi. Yürüyüş kontenjanının dolduğunun da ifade edildiği açıklamada, vatandaşlara gösterdikleri ilgi için teşekkür edildi.