Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katılan Başkan Ekrem Yüce, “Şan, şeref ve övünçle dolu olan mâzimizi her vesile ile yâd edip, ibret almak biz ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için elzemdir. Biz gençliğimize her daim güveniyor ve inanıyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katıldı. Programa Başkan Yüce’nin yanı sıra Vali Ahmet Hamdi Nayir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, davetliler ve çok sayıda katılımcı yer aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikler Sakarya Türküsü’nün okunmasıyla devam etti. Aileler ve çocukların doldurduğu salonda etkinlikler Mehteran Takımları ve birçok spor branşından yüzlerce öğrencinin sergilediği sportif gösterilerle son buldu. Etkinlik sonunda Başkan Yüce, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gençliğimizin yanındayız
Günün anlam ve önemine dair düşüncelerini paylaşan Başkan Yüce, “Şan, şeref ve övünçle dolu olan mâzimizi her vesile ile yâd edip, ibret almak biz ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için elzemdir. Biz gençliğimize her daim güveniyor ve inanıyoruz. Vatanını milletini seven, düşünen, sorgulayan ve harekete geçen bir gençlik hepimizin ortak arzusu ve beklentisidir. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını Milli Mücadele’nin 100’üncü yılında saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.