AKM’de düzenlenen TÜGVA Sakarya 2. Genel Kurulu Toplantısına katılan Başkan Yüce, “Sorumluluklarınız büyük, yükünüz ağır. Bunun bilincinde olan nesillerin yetişmesi, bunu bilmek bizim için çok değerli. İsteriz ki heva ve heveslerine kapılmayan, ilim peşinde koşan, adaleti arayan, imanı ve ahlakı hayatının merkezine koymuş bir gençlik yetişsin. Sizlerin, bu değerlerin bilincinde olarak yetişmenizi görmek beni çok mutlu etti” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “AKM’ de düzenlenen TÜGVA Sakarya 2. Genel Kurulu Toplantısına katıldı. Gençlerin her zaman bu ülke için çalışmaları gerektiğini vurgulayan Başkan Yüce, “Gençler bu ülkenin umududur. Yarınlarımızın bekçileridir. Her daim adaleti savunan, hakkın yanında olan, ilim ve irfan sahibi ahlaklı gençlerimize ihtiyacımız var” diye konuştu. Programa Başkan Yüce’nin yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, İlçe Belediye Başkanları ve TÜGVA üyeleri katıldı.

Genç nesil bu ülkenin umudu
Başkan Ekrem Yüce, “Gençler bu ülkenin umududur. Yarınlarımızın bekçileridir. Her daim adaleti savunan, hakkın yanında olan, ilim ve irfan sahibi ahlaklı gençlerimize ihtiyacımız var. Bizler ülkemizin bekası için, İslam adaletinin tüm dünyada hâkim olması için, bayrağımızı yarınlara taşıyabilmek için çalışıyoruz. Sizler bu bayrağı bizden teslim alacaksınız ve daha ilerilere götüreceksiniz İnşallah. Sorumluluklarınız büyük, yükünüz ağır. Bunun bilincinde olan nesillerin yetişmesi, bunu bilmek bizim için çok değerli. İsteriz ki heva ve heveslerine kapılmayan, ilim peşinde koşan, adaleti arayan, imanı ve ahlakı hayatının merkezine koymuş bir gençlik yetişsin. Sizlerin, bu değerlerin bilincinde olarak yetişmenizi görmek beni çok mutlu etti” dedi.

Nitelikli ve donanımlı gençler yetişiyor
Konuşmasına devam eden Başkan Yüce, “Bugün ülkemiz ‘Dünya 5’ten büyüktür!’ düsturuyla dünyanın yükselen gücü haline gelmiştir. Bu yükselişte gençlerimizin payı büyüktür. Sizleri, ülkemizi daha ileriye taşıyacak nitelikli bilgiye ve donanıma sahip, üretime katkı sağlayabilecek, ahlaklı ve imanlı olarak görmek beni çok mutlu etti. Burada bulunan gençlerimizin gözlerine bakıyorum ve hepsi canla başla bu ülkeye hizmet etmek için çalışacaklarını bana söylüyorlar. Geleceğimizi sizlere gönül rahatlığı ile emanet edebileceğimizin farkındayız. Allah yapacak olduğunuz işlerde sizleri muvaffak etsin” dedi.