Büyükşehir Belediyesi 6. Liselerarası Tiyatro Şenliği’nde gösterimler devam ediyor. İlk kez sahneye çıkan genç yeteneklerin üstün performansı katılımcılar tarafından ayakta alkışlanıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen 6. Liselerarası Tiyatro Şenliği tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl 16 lisenin 19 farklı oyunuyla renklenen AKM sahnesinde Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinin hazırladığı oyunlar seyirciyle buluştu. Tiyatro Şenliğinde perde Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin sahnelediği ‘Kasabanın Alileri’ adlı oyunla açıldı.

Gösterimler 6 Mayıs’ta Devam Edecek
Gösterimler, etkinlik takvimi kapsamında Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ‘Bir Adam Yaratmak’ adlı tiyatro oyunu ile devam etti. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Liselerarası Tiyatro Şenliği’nde 3. buluşma 6 Mayıs Çarşamba günü AKM’de gerçekleştirilecek. Saat 19.00’da başlayacak ‘Eğitimde Angarya ile Mücadele Derneği’ adlı oyunla Özel Kerime Hatun Lisesi öğrencileri sahneye çıkacak” denildi.