Bu yıl 16’ncısının düzenlendiği Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda eğitimlerin tüm hızıyla devam ettiğini belirten Gençlik ve Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, “Öğrenciler hem uzun ve yorucu eğitim öğretim yılını daha verimli hale getiriyor; hem de sporu sevme ve alışkanlık haline getirme imkânı buluyor” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda eğitimler tüm hızıyla sürüyor. Tüm ilçelere yayılan çalışmalar kapsamında gerekli malzeme dağıtımlarının tamamlandığını aktaran Gençlik ve Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, 12 branşta 9 bin öğrenci ile eğitimleri sürdürdüklerini belirtti.

9 Bin Genç Yetenek
Erdem, “Futbol, basketbol, hentbol, voleybol, güreş, badminton, karate, boks, kickboks, tenis, masa tenisi ve satranç olmak üzere çok çeşitli branşlarda eğitimlerimiz söz konusu. 7 – 15 yaş grubu aralığında 9 bin genç yetenekle yaz okulu çalışmalarımız tüm ilçelerde devam ediyor. Öğrenciler hem uzun ve yorucu eğitim öğretim yılını daha verimli hale getiriyor; hem de sporu sevme ve alışkanlık haline getirme imkanı buluyor” diye konuştu.

4 Eylül Cuma Günü Sonlanacak
Yaz Spor Okulları eğitimlerinin alanında uzman eğitmenlerce sürdürüldüğünü de açıklamalarına ekleyen Yusuf Ertuğrul Erdem, “Büyükşehir Belediyemizin ilçelerimize kazandırdığı yeni sentetik sahalar ve spor yapılabilecek alanlarda oldukça verimli bir dönem geçiriyoruz. Yaz Spor Okulları eğitimleri 4 Eylül Cuma günü sonlanacak. Eğitimlere gösterdikleri ilgi için öğrencilerimiz ve değerli velilerine de şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.