Evliliğe İlk Adımı Attılar

Her zaman yanınızdayız
Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Osman Aydın ise konuşmasında, “Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geldiğince şehrin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Evlenecek olan çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Belediye olarak her zaman yanınızdayız” dedi. Ak Parti Milletvekili Ayşenur İslam ise sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın çok eskiye dayanan bir kültür olduğunu söyledi. İslam, “Sosyal yardımlaşma ve dayanışma Osmanlı’ya kadar dayanan bir kültürümüzdür. Eskiden Osmanlıda vakıf sistemleri vardı. O dönemde vakıfların yaptığı işleri şimdi belediyelerin sosyal işler ve dayanışma başkanlıkları yapıyor” dedi.

İyi düşünün, iyilik olsun
Ak Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik ise yaptığı konuşmada, sıkıntıların birlik ve beraberlik içinde kolaylıkla aşılacağını söyledi. Çelik, “Sıkıntı varsa, gelin hep birlikte çözüm araştıralım. Hepimizin hayatında sorunlar var. Önemli olan bu sorunlara karşı koyabilmek ve sorunların üzerinden gelmeye çalışmaktır. İyi düşünürseniz, hayatınızda iyilikler olur” dedi.

Beyaz eşya hediye edildi
Konuşmaların ardından ‘Evliliğe İlk Adım Semineri’ni tamamlayan çiftlere sertifikaları Başkanvekili Osman Aydın, AK Parti Milletvekilleri Ayşenur İslam ve Hasan Ali Çelik tarafından verildi. Programın sonunda yapılan beyaz eşya çekilişinde Nermin Güler, Emre Ege, Bahar Işık ve Fahri Toparlak, Sümeyye Göçer, Kemal Aktürk, Mehmet Erman ve Remzi Kurter beyaz eşya hediyesi kazanan çiftler oldu. Sakarya Çocuk Kulübü tarafından program sonunda gerçekleştirilen yılsonu etkinleri büyük alkış aldı.