Engelli vatandaşların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayacak yeni bir projenin daha hayata geçirildiğini açıklayan Yüce, “Engelli vatandaşlarımız için ücretsiz sinema günleri düzenliyoruz. Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinliğimizde ilk gösterim, 16 Ocak Cuma günü başlıyor” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, engelli vatandaşların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayacak yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımız için ücretsiz sinema günleri düzenliyoruz. Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinliğimizde ilk gösterim, 16 Ocak Cuma günü, saat 14:00’da başlayacak” diye konuştu.

Hayatı paylaşmaya engel yok
Dezavantajlı kesimlere yönelik önemli hizmetleri hayata geçirmeye devam ettiklerini de açıklamalarına ekleyen Yüce, “Hayatı Paylaşmaya Engel Yok’ hedefi doğrultusunda engellilerimizin sosyal hayat ile bütünleşmelerini sağlayacak anlamlı projeleri hayata geçiriyoruz. Engellilerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayacak film günlerine katılmak isteyen vatandaşlarımız Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nden kayıt işlemlerini yaptırabilir. Ayrıca ayrıntılı bilgi almak isteyen hemşerilerimiz 281 88 05 numaralı telefonu arayabilirler” ifadelerini kullandı.

İlk gösterim Cuma
Engelsiz Sinema Günleri takvimi ile ilgili de bilgiler veren Yüce, “Engelsiz Sinema Günleri kapsamında ilk gösterim 16 Ocak Cuma günü, ‘Benim Dünyam’ filmi ile başlayacak. Ardından 27 Ocak Salı günü ‘Bizum Hoca’, 10 Şubat Salı günü ‘Berlin Kaplanı’, 18 Şubat Çarşamba günü ‘Çok Film Hareketler Bunlar ve 3 Mart Salı günü de ‘Celal ile Ceren’ filmleri engelli kardeşlerimiz ile buluşacak. Etkinliğimize tüm vatandaşlarımız davetlidir” dedi.