Engel'siz İletişim İçin Seminer

Seminerlerin ilki, Büyükşehir Belediyesi’nin Sosyal Gelişim Merkezi’nin konferans salonunda gerçekleştirildi. Seminerlerin açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Engelli ailelerine yönelik ve engellilere hizmet veren eğiticilerimize yönelik seminer programları düzenliyoruz. Seminerler haftada 1 saat olacak ve 4 hafta boyunca devam edecek. Seminerleri tamamlayanlara sertifika vereceğiz. Seminerlerimize katılan herkese ve seminerleri veren Nuray Büyük hanımefendiye şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, engelli ailelerinden 50 kişinin ve engellilere hizmet veren eğiticilerden de 50 kişinin seminerler için kayıt yaptırdıkları belirtildi.