Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Aile Buluşmaları devam ediyor. Buluşmada katılımcı ailelere rehberlik ve danışma hizmeti sunulurken; sosyal hizmetler başlığında gerçekleştirilen çalışmalar da katılımcılarla paylaşılıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Engelsiz Aile Buluşmaları devam ediyor. 2.’si gerçekleştirilen buluşma kapsamında Serdivan Özel Eğitim Anaokulu velilerinin yer aldığı buluşmaya Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Semih Bayraktar, Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, Serdivan Özel Eğitim Anaokulu Müdür Ahmet Göktaş katıldı. Programda Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal hizmet faaliyetleri tanıtıldı. Sosyologlar çeşitli özel gereksinime sahip 3-6 yaş aralığındaki çocukların aileleri ile sosyal destek görüşmeleri gerçekleştirildi. Ailelere rehberlik ve danışmanlık hizmeti verildi. Yapılan açıklamada buluşmaların devam edeceği ifade edildi.