SESOB Başkanı Hasan Alişan ve oda başkanlarını makamında ağırlayan Başkan Ekrem Yüce, “Esnaflarımızın her zaman yanındayız. Onlar şehrimizin kılcal damarlarıdır. İnşallah bu süreci en az hasarla atlatıp yeniden şehrimizin ekonomisine katkı sunacaklarına inanıyor, Ekonomik Destek Paketinin esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Birlik Başkanı Alişan ve oda başkanları destekleri dolayısıyla Başkan Yüce’ye teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan ve oda başkanlarını makamında ağırladı.  Birlik Başkanı Hasan Alişan ve oda başkanları Ekonomik Destek Paketi dolayısıyla Başkan Ekrem Yüce’ye teşekkür ederken; Başkan Yüce ise; esnafların her zaman yanlarında olacağını dile getirdi.

Esnafımızın şehrimizin kılcal damarlarıdır
Nazik ziyaretleri için teşekkürlerini sunarak sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Malum hem ülkemiz hem de dünyadaki diğer milletler koronavirüs salgınından oldukça fazla etkilendi. Bu salgınla mücadele kapsamında ülkemizde bazı önlemler alınıp, esnaflarımızın faaliyetleri ya kısıtlandı ya da askıya alındı. Bu süreçte esnafımıza tabii ki de ülkemizde destekler devam etti. Bizler de şehrimizde ki esnafımızın bu süreçten ekonomik olarak çok etkilendiğinin farkındaydık. Bu sebeple esnafımıza destek olmak için ekonomik destek paketi hazırlayarak kamuoyu ile paylaştık. İnşallah bu destek paketimizle esnafımıza bir nebze olsun nefes aldıracak, mağduriyetlerini gidereceğiz. Esnaflarımızın her zaman yanındayız. Onlar şehrimizin kılcal damarlarıdır. İnşallah bu süreci en az hasarla atlatıp yeniden şehrimizin ekonomisine katkı sunacaklardır. Bu süreçte bizler Büyükşehir olarak dört koldan çalışmaya, koronavirüs salgınıyla mücadele etmeye devam ediyoruz ve devam edeceğiz” dedi.