Dünya 2.’liği ile Milli gurur yaşadık

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İrlanda’da düzenlenen İrish Open Kick Boks Dünya Kupası’nda 2. olan Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün Milli Sporcusu Ali Paşa Çakır’ı kabul etti. Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi, Antrenörler Seydi Gökpınar ve Sercan Demirci’nin de yer aldığı buluşmada Milli Sporcu Ali Paşa Çakır’ı tebrik eden Başkan Ekrem Yüce, “İrlanda’da düzenlenen Kick Boks turnuvasında elde ettiğin başarı ile hem ülkemizi hem şehrimizi gururlandırdın. İnşallah şimdi hedef dünya şampiyonluğu. Büyükşehir Belediyemizin bünyesinde yer alan her branşta da hedefimiz Avrupa ve dünyada başarılar kazanmak, Milli Takıma yetenekli sporcular kazandırmaktır. Tüm sporcularımız ve antrenörlerimize başarılar diliyorum” dedi.