Döngeloğlu Akyazılı Sevenleri İle BuluştuDöngeloğlu Akyazılı Sevenleri İ

Etkinlikler tüm ilçelerde düzenlenecek
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, tüm ilçelerde etkinlik düzenleyeceklerini dile getirerek, "Akyazı ilçemizde ilk uygulamamızı yaparak çok değerli İlahiyatçı Yazar Sayın Ömer Döngeloğlu'nu Akyazılı sevenleri ile buluşturduk. Yoğun ilgi gösterdiniz. Çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Yazıcı'dan teşekkür
Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı konuşmasında Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Yazıcı, "Bu güzel programı hazırlayan, emeği geçen herkese minnettarız. Döngeloğlu'nu ağırlamaktan dolayı mutluyuz" dedi.


Huzur için gereken
Konuşmaların ardından Ömer Döngeloğlu, “Asr-ı Saadet’te Kadın ve Aile Hayatı” konulu konferansına başladı. Konferansa gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Döngeloğlu, "Sakarya'mız bizi şaşırtmıyor, yoğun ilginiz için Allah razı olsun" dedi. Küçük meselelerin büyütülerek aile hayatının zarar gördüğünü belirten Döngeloğlu, "Son zamanlarda yaşanan sıkıntıların temeline bakıldığında hep küçük meseleler göze çarpıyor. Müslümanların uzun süre dargın durması haramdır.  Her Müslüman kardeşimizin huzur bulması için din kardeşlerimize sahip çıkmamız ve Peygamber Efendimizin sünnetini yerine getirmemiz gerekmektedir" şeklinde konuştu.

Konferansın ardından Ömer Döngeloğlu'na çiçek takdim edildi