Donatım’da eski SSK arazisi üzerine inşa edilen park projesinde çalışmaların devam ettiğini ifade eden Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu, “Basketbol sahasının, yürüyüş yollarının ve kaldırımların imalatları tamamlandı. İnşallah kısa süre içerisinde tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Donatım’da yıkımı gerçekleştirilen Sosyal Sigortalar Kurumu’nun bulunduğu alana kazandırılacak park projesinde çalışmalar devam ediyor. Basketbol sahasının, yürüyüş yollarının ve kaldırım imalatlarının tamamlandığını dile getiren Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu, yeşil alanların ve çevre düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından çalışmayı bölgenin kullanımına sunacaklarını ifade etti.

Çalışmalar sürüyor
Karamehmetoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Donatım’da Sosyal Sigortalar Kurumu’nun yıkılmasıyla ortaya boş bir arazi çıkmıştı. Başkanımız Zeki Toçoğlu da gelen talepleri değerlendirerek bölgede incelemelerde bulunmuş, bölgeye yeni bir park kazandırılacağını müjdelemişti. Hemen çalışmalarımızı başlattık. Basketbol sahası, yürüyüş yolları, çocuk oyun gruplarıyla bölgeye yakışan bir park çalışmasını tamamlayarak hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız” dedi.