Büyükşehir Belediyesi Doğa Yürüyüşleri Akyazı Yörükyeri Parkuru’nda gerçekleşen yürüyüş ile devam etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Doğa Yürüyüşleri, Akyazı Yörükyeri Parkuru ile devam etti. Şehrin doğal güzellikleri arasında yürüyüş yapmanın ayrıcalığını yaşayan doğaseverler, keyifli bir Pazar gününü daha geride bıraktı. Bol bol hatıra fotoğraflarının çekildiği günde katılımcılar, etkinlik için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Akgöl Parkuru
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Doğa Yürüyüşleri 23 Nisan Pazar günü Akgöl Parkuru ile devam edecektir. Doğaseverler 17 Nisan Pazartesi sabahı 09:00'dan itibaren kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden yürüyüşe kayıt yaptırabilirler” ifadeleri kullanıldı.