Büyükşehir Belediyesi Sonbahar Yürüyüşleri Akyazı Keremali – Türbe Parkuru’nda gerçekleştirilen yürüyüş ile devam etti. Doğaseverler, eşsiz doğa manzarası eşliğinde keyifli bir Pazar gününü geride bıraktı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sonbahar Doğa Yürüyüşleri, Akyazı Keremali – Türbe Parkuru ile devam etti. Doğanın eşsiz güzellikleri arasında spor yapmanın ayrıcalığını yaşayan doğaseverler, keyifli bir Pazar gününü geride bıraktı. Yapılan açıklamada; “Doğa Yürüyüşleri, 22 Kasım Pazar günü Hendek Dikmentepe Parkuru ile devam edecektir. Yürüyüşe katılmak isteyen vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden kayıtlarını yaptırabilirler” denildi.