Büyükşehir Doğa Yürüyüşlerinin ikinci durağı Turnalık Yaylası- Dırım Dırım Yaylası ve Büyükyayla Geçişi oldu. Doğanın eşsiz güzellikleri arasında yürüyüş yapmanın ayrıcalığını yaşayan doğaseverler, etkinlik için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Doğa Yürüyüşleri, Turnalık Yaylası- Dırım Dırım Yaylası ve Büyükyayla Geçişi ile devam etti. Parkur boyunca keyifli dakikalar geçiren Sakaryalı doğaseverler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Yürürüşte Uzuntarla Adige Kültür Derneği üyeleri de yer aldı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Doğa Yürüyüşlerimiz 9 Nisan Pazar günü Yörükyeri Yaylası ile devam edecektir. İlgili hafta içerisinde kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden yürüyüşlere kayıt yaptırılabilir” ifadelerini kullanıldı.