Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen doğa yürüyüşleri tüm hızıyla devam ediyor. Alanında uzman isimlerle her hafta farklı bir noktada buluşan doğaseverler, Sakarya’nın eşsiz doğasında unutulmaz bir deneyim yaşıyor. Vatandaşlar son olarak Elmalı Köyü-Aslanlar Göleti ile yeni yerleri keşfetti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen doğa yürüyüşleri, Elmalı Köyü/ Aslanlar Göleti ile devam etti. Sakarya’da bulunan doğa harikası yerlerde yürümenin ayrıcalığını yaşayan doğaseverler, her hafta yeni bir yer keşfediyor. Doğaseverler, yürüyüş için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederken, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Sakarya’nın eşsiz güzellikleri
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Sakarya’mızın eşsiz güzellikleri arasında yürüme fırsatı yakalayan doğaseverlerimizi her hafta farklı bir noktada buluşturmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın uzun zamandır hasretini çektiği doğa yürüyüşlerine alanında uzman isimler de katılarak yürüyüşlerini tamamlıyorlar. Doğaseverler, gün sonunda hatıra fotoğrafı çektirerek yürüyüşlerini tamamladı” denildi.

Doğa yürüyüşleri ve tarihleri şöyle:
- 26 Haziran: Yanık Vadisi
- 03 Temmuz: Akgöl