3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle engelli vatandaşlarla video konferans ile görüşen Başkan Ekrem Yüce, “Hepinizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlu olsun. Büyükşehir Belediyesi olarak attığımız her adımda hayata geçirdiğimiz her projemizde birer engelli adayı olduğumuzu unutmadan çalışıyoruz. Dayanışma içerisinde zorlukları birlikte kolaylaştırmayı sürdürecek, talep ve isteklerinize çözümler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce,  3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen video konferans görüşmesine katıldı.  Toplantıda engelli vatandaşlar Hatice Gülle, Yunus Dilek, Vildan Çelik ve Fatma Çağla Demir ile görüşen Başkan Yüce, görüşme vesilesiyle tüm engelli vatandaşların engelliler gününü kutlarken aynı zamanda bu önemli günün dünya üzerinde farkındalığa vesile olmasını temenni etti.

“Tüm imkanlarımız ile sizlerin hizmetinizdeyiz”
Pandemi nedeniyle engelli vatandaşlarla video konferans üzerinden görüşen Başkan Yüce, “Hepinizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlu olsun.  Mevla’m hayırlısıyla sağlık içinde bu günlere kavuşmayı tekrar nasip eylesin.  Biz sizlerin rahat etmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz çalışmalarımızı sürdürürken sizlerde bu süreçte evde olmaya dikkat edin. İnşallah bu günleri kısa süre içerisinde hep birlikte atlatacağız. Tüm imkanlarımız ile sizlerin hizmetindeyiz. Bizlerden bir isteğiniz olursa bir telefon kadar uzağınızdayız. İnşallah hepiniz ile en kısa zamanda görüşmeyi temenni ediyorum” dedi.

Engel tanımayan belediyecilik
Engel tanımayan belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen tüm projelerde engelli vatandaşların düşünüldüğünü ifade eden Başkan Yüce, “Engelli kardeşlerimizin hayatın her alanında var olması, başarılarıyla ülkemizi ve milletimizi gururlandırması en büyük mutluluğumuzdur. Büyükşehir Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştıracak çok önemli adımlar attık, atmaya da devam ediyoruz. Attığımız her adımda hayata geçirdiğimiz her projemizde birer engelli adayı olduğumuzu unutmadan çalışıyoruz. Tüm engelli vatandaşlarımızla sürekli istişare halinde olarak isteklerine en hızlı ve doğru şekilde karşılık veriyoruz. Dayanışma içerisinde zorlukları birlikte kolaylaştırıyoruz” ifadelerini kullandı.