Daha Fazla El'e UzanacağızDaha Fazla El'e UzanacağızDaha Fazla El'e Uzan

Tüm ilçelerde düzenlenecek
Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal hizmet alanında hayata geçirilen hizmetlerin sunumunun yapılmasının ardından konuşan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, vatandaşların sosyal belediyecilik alanındaki bilgilerini daha da arttırmayı amaçladıklarını belirtti. Yüce, “Tanıtım toplantılarımız ile herhangi bir konuda mağdur olup da bize ulaşamayan vatandaşlarımızı tespit etmeyi, daha fazla vatandaşımıza hizmet ulaştırmayı hedefliyoruz. Büyükşehir Belediyemiz tarafından hayata geçirilen hizmetlerin tanıtımını yapıyoruz. Bu sayede belediyelerimiz, vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin ortadan kaldırılmasında, hangi kurumların yardımcı olabileceği hakkında ayrıntılı bilgi sahibi oluyor. Daha fazla vatandaşımıza ulaşma konusunda da istişareler gerçekleştiriyoruz. Karapürçek ile başlattığımız hizmet tanıtım toplantılarımıza, tüm ilçelerimizde devam edeceğiz” diye konuştu.

Her geçen gün yeni hizmet
Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal hizmet alanında hayata geçirilen uygulamaların diğer belediyelere örnek olduğunu vurgulayan Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım ise, “Büyükşehir Belediyemiz, sosyal hizmet alanındaki uygulamalarına her geçen gün yeni projeler ilave ediyor. Sosyal belediyecilik alanında hayata geçirilen örnek uygulamalarından dolayı Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.