Dağ Bisikleti Turları BaşladıDağ Bisikleti Turları BaşladıDağ Bisikleti

Saat 10.00’da Poyrazlar Gölü’ne ulaşan bisikletseverler burada verilen kısa molada Büyükşehir Belediyesi’nin sunduğu ikramlardan yararlanarak dinlendi. Saat 10.50’de dönüş yoluna çıkılarak saat 12.00’da başlangıç noktasına varıldı. Yol güzergâhında Sakaryalıların ilgiyle izlediği etkinliğe katılan sporcular ve bisikletseverler etkinlikten büyük bir keyif aldıklarını belirtti ve etkinliği düzenleyen Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

İkinci etap, İl Ormanı parkuru
Dağ Bisikleti Turlarının ikincisi, 20 Mayıs 2012 Pazar günü İl Ormanı etabıyla devam edecek. Sürüş Kentpark Öğretmen Evi yanından başlayacak. Gidiş - dönüş mesafesinin 32 kilometre olduğu parkurun tamamı asfalt. Her çeşit bisiklet ile katılımın sağlanabileceği parkurda sürüş keyfi yaşamak isteyenler, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’nün 241 20 02 - 241 20 90 no’lu telefonlarından ayrıntılı bilgi alabilirler. Dağ Bisikleti Turları’na kayıt yaptırmak için tıklayınız.