Başkan Ekrem Yüce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya’nın gurur gününü kutladığını ve tüm Sakaryalılara selamlarını ilettiğini belirterek sosyal medya hesabında şunları paylaştı: “Cumhurbaşkanımıza tüm hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi bağımsızlık ve özgürlüğümüze sahip çıkma kararlılığıyla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya’nın gurur gününü kutladığını ve tüm Sakaryalılara selamlarını ilettiğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sakarya’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümünde paylaştığı mesaj dolayısıyla teşekkür eden Başkan Yüce, geçmişten güç alarak Sakarya’yı her alanda örnek gösterilen bir şehir haline taşıyacaklarını dile getirdi. Başkan Yüce, sosyal medya hesabından da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ederek şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 21 Haziran Sakarya’nın kurtuluşunun 98. yıl dönümünü yayımladığı mesajla kutladı. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi bağımsızlık ve özgürlüğümüze sahip çıkma kararlılığıyla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın paylaştığı mesajı ise şu şekilde;
“Sakarya ilimizin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde vatandaşlarımıza tebriklerimi iletiyorum. İstikla mücadelesi, vatanı canlarından üstün tutan, kahramanlıklarıyla tarihe mal olan tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakarlıkları, aziz milletimizin bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkma kararlılığı sayesinde zaferle neticelenmiştir. Bu kutlu anlayışla, kadim medeniyetimizin mirası üzerine kurulan Cumhuriyetimizi kazanımlarıyla korumak, yaşatmak, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak, yeni başarılarla daha da güçlendirmek suretiyle geleceğe taşımak için büyük bir azimle çalışmaya devam ediyoruz. Bu inançla, İstiklal savaşımızın bütün kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyorum. Sakarya’nın bu gurur gününü tekrar kutluyor, tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum.”