Büyükşehir Belediyesi SGM öğrencileri tarafından ‘Çocukların Gözünden Bu Vatanın Kahraman Evlatları’ isimli etkinlik düzenlendi. Çocuk Kulübü öğrencileri sahneledikleri tiyatro gösterimi ve söyledikleri eserlerle izleyicilerden tam not aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi öğrencileri tarafından ‘Çocukların Gözünden Bu Vatanın Kahraman Evlatları’ isimli karma etkinlik düzenlendi. Sosyal Gelişim Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte çocuk kulübü öğrencileri izleyicilere tiyatro gösterimi ve mini bir konser gösterimi sundu. Programa çok sayıda izleyicinin yanı sıra AK Parti Milletvekilli Prof. Dr. Mustafa İsen, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Davut Yüce katıldı.

Her gün farklı etkinlikler
Etkinlikle ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Büyükşehir Belediyesi SGM olarak her geçen gün farklı bir etkinliğe imza atıyoruz. Bugünde hem Çanakkale Haftası münasebetiyle hem de kahraman evlatlarımızın yazmış olduğu destanların anısına çocuklarımız, içinden gelen duygularıyla böyle güzel bir program hazırladı. Bu vatanın bağımsızlığa kavuşmasında binlerce şehidimiz can verdi. Bu vatanın her karış toprağı şehitlerimizin kanlarıyla sulandı. Şehit ve gazilerimizin haklarını ödeyemeyiz” diye konuştu.

Ortak millet duygusunu paylaşıyoruz
AK Parti Milletvekilli Prof. Dr. Mustafa İsen, “Sosyal Gelişim Merkezi gibi nitelikli bir tesisi şehrimize kazandırdığı için Büyükşehir Belediyemize için teşekkür ediyoruz. Bunun ne kadar büyük bir ihtiyaç olduğunu sizin alakanızdan çok net bir biçimde görüyoruz. Biz eskiden belediyecilik denince su, yol, kanalizasyon anlıyorduk. Oysa belediyecilik doğrudan insanın kalbine dokunan işler yapma faaliyetidir. Bugün arkadaşlarımızın bunun güzel örneklerinden bir tanesini gösterdi. Cephede kurşun atan da cephede nöbet bekleyen de vatandaşlarımızın aynı duygu ve düşünceleri paylaşıyor olması vatanı ‘Millet’ yapan en önemli özelliklerden biridir. Şair diyor ya ‘Toplu vurdumu yürekler, onu top sindiremez.’ Bu topun cephesinde ve gerisindekiyle birlikte bir büyük birlikteliği temsil ediyor. Aynı zamanda bu ortak millet duygusunu paylaşıyoruz” ifadelerini kulandı.