Macera Park’ta Yaz Kursları kayıtlarının 20 Haziran Pazartesi günü başlayacağını açıklayan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Bu yaz da çocuklar hem eğlenecek hem de yaşayarak öğrenecekler. 11 Temmuz Pazartesi günü başlayacak derslerimiz için tüm çocuklarımızı maceraya kayıt olmaya davet ediyoruz” dedi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda yaz kursları kayıtları başlıyor. 7 – 14 yaş arası öğrencilerin katılabileceği yaz dönemi eğitimleri için 20 Haziran Pazartesi günü başlayacak kayıtların 2 Temmuz Cumartesi günü sona ereceğini belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Bu yaz çocuklar hem eğlenecek hem de yaşarayak öğrenecekler. Tüm çocuklarımızı yaz kurslarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

6 Haftalık Kurs
Yaz Kurslarının 11 Temmuz Pazartesi günü başlayacağını açıklayan Yüce, “Yaz kurslarımızda ilk ders zili 11 Temmuz Pazartesi günü çalacak. 6 hafta sürecek yaz kurslarımızda spor tırmanış, tasarım, fotoğraf çekimi, geleneksel okçuluk, akıl oyunları, ritim, değerler eğitimi ve maket yapımı branşlarında eğitimler olacak. Çocuklarımız kurslarda iki ders seçebilecek. İnşallah minik maceracılarımızla verimli bir yaz dönemini daha geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

6 Bin Öğrenci
Yüce açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı; “Geçtiğimiz eğitim ve öğretim döneminde 6 bin öğrencimizi misafir ettik. İnşallah yaz kurslarımıza da yoğun bir talep olmasını bekliyoruz. Yaz Kurslarına kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden ön kayıt işlemlerini tamamlayabilir. Eğitimler ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler ise 221 40 60 numarasını arayabilirler” diye konuştu.