Çıracılar Sokakta esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Ekrem Yüce, sokağı yağmursuyu altyapısı ile buluşturacaklarını müjdeledi. Başkan Yüce, “Esnaflarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda Fabrika ve Pabuçcular Caddesi ile Çıracılar Sokak’ta yağmursuyu altyapısı inşa edeceğiz. Çalışmalar için 5 Eylül Perşembe günü ihaleye çıkacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Çıracılar Sokakta esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yüce, Çıracılar Sokakta yağmursuyu altyapısı inşa edeceklerini müjdeledi. Başkan Yüce, altyapı çalışmalarının ardından ilçe belediyesi tarafından üstyapıda da gerekli adımların atılacağını ifade etti.

Gereken adımlar atılacak
Esnafları ziyaret ederek talep ve önerilerini almaya devam edeceğini ifade eden ve ihtiyaçları çözüme kavuşturmak adına gerekli adımları atacaklarını dile getiren Başkan Ekrem Yüce, “Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın Çıracılar Sokağa yağmursuyu altyapısı kazandırılmasına yönelik talepleri vardı. 7 kilometre uzunluğunda kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısı inşa etmek için 5 Eylül Perşembe günü ihaleye çıkacağız. İhalemiz kapsamında Çıracılar Sokağa da yağmursuyu altyapısı kazandıracağız. Aynı zamanda Pabuçcular ve Fabrika Caddesi’nde de yağmursuyu çalışmalarımız olacak. İlçe belediyemiz de altyapı çalışmalarının ardından üstyapı için gerekli adımları atacak. Yine Adapazarı, Erenler ve Serdivan’ın muhtelif mahallelerinden gelen talepler doğrultusunda ise kısmi kanalizasyon hatları ve 950 adet baca yapacağız. Esnaflarımıza ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.