Sevilen sanatçı Mustafa Ceceli Büyükşehir Ramazan Etkinlikleri kapsamında sevenleri ile buluştu. Sakaryapark Açık Hava Sahnesi’nde gerçekleşen konserde Ceceli, en bilinen ilahileri Sakaryalılar için seslendirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 22. Ramazan Etkinlikleri Türkiye’nin sevilen sanatçısı Mustafa Ceceli’nin sahne aldığı konser ile sona erdi. Sakaryapark Açık Hava Sahnesi’nde gerçekleşen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Erenler Belediyesi Başkanı Cavit Öztürk, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, daire başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ceceli’nin Müspet Bir Yeri Var
Programda söz alan Başkan Toçoğlu, sanatçıların toplumun inşasında önemli bir yeri olduğunu belirtti. Toçoğlu, “Mustafa Ceceli kişiliği, duruşu ve sanat hayatıyla gönlümüzde müspet bir yeri olan önemli bir isimdir. Kendisini şehrimizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Ceceli’ye sanat hayatının bundan sonraki evrelerinde başarılar diliyorum” dedi. Başkan Toçoğlu daha sonra Mustafa Ceceli’ye günün anısına hediye takdim etti.

Mustafa Ceceli Konseri
Ramazan’ın manevi iklimine uygun ilahilerden oluşan geniş bir repertuarı sevenlerinin beğenisine sunan Ceceli, Sakaryalılardan tam not aldı. En bilinen ilahiler ile Ramazan’ın doyumsuz hazzına varan vatandaşlar ünlü sanatçıyı canlı dinleme keyfini yaşadı. Sevilen sanatçının performansı konserin sonunda uzun süre ayakta alkışlandı.