Büyükşehir Belediyesi tarafında Karasu Camitepe ve Denizköy mahallelerinde başlatılan asfalt çalışmaları tamamlandı. Camitepe Mahalle Muhtarı Mustafa Tarı, “Güzergâhta seyahat etmek güvenli olmaktan çıkmıştı. İnşallah bundan böyle ulaşımlar daha rahat olacak. Başkanımız Ekrem Yüce olmak üzere emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ederim” derken; Denizköy Mahalle Azası Ayhan Genç ise mahallelerinin modern bir görünüme kavuştuğunu söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında sürdürülen yenileme çalışmaları şehrin kuzeyinde de hız kesmeden devam ediyor. Karasu ilçesinin Camitepe ve Denizköy Mahallesinde bulunan 10 bin 500 metrelik güzergâhta tamamlanan yenileme çalışmaları ile ulaşımlar daha güvenli hale getirilirken, bölgede 14 bin 300 ton asfalt serimi yapıldı. Tamamlanan çalışmaların ardından ekipler 12 bin 500 metrelik Kurudere, Yenidoğan, Ortaköy ve Ardıçbeli grup yolunda çalışmalara başladı.

İstanbul’a bağlantı yolu
Çalışmalar dolayısıyla Başkan Ekrem Yüce’ye teşekkür eden Camitepe Mahalle Muhtarı Mustafa Tarı, “Mevcut yolumuz soğuk asfalttı ve ne yazık ki miadını doldurmuş, deforme olmuştu. Güzergâhta seyahat etmek güvenli olmaktan çıkmıştı. Mahallemizin içinden geçen bu grup yolu İstanbul’a alternatif yol durumunda olduğu için daha da ehemmiyeti yüksek bir güzergâh. Özellikle yaz aylarında tatil için Karasu’ya gelen ziyaretçiler zorluk çekiyorlardı, bundan böyle çok şükür bir sorun olmayacak. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce olmak üzere emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ederim” dedi.

Modern bir görünüme kavuştu
Sıcak asfalta kavuşan mahallelerden Denizköy Mahalle Azası Ayhan Genç, “Mevcut yolumuz deforme olduğu için uzun zamandır yenilenmesini bekliyorduk. Güzergâhta çamurdan ve tozdan dolayı ulaşım ne yazık ki imkânsız hale gelmişti. Yenilenen asfaltla birlikte bu sorundan ortadan kalktı. Yolumuz genişledi ve böylelikle özellikle yaz aylarında yoğunlaşan trafik akışı rahatlayarak ulaşım daha güvenli hale gelecek. Yol medeniyettir ve bizi bu medeniyetten mahrum bırakmayarak mahallemizi modern bir görünüme kavuşturan Başkan Yüce’ye teşekkür ederiz” dedi.