Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı çalışanları toplu iş sözleşmesi dolayısıyla Başkan Ekrem Yüce’ye teşekkür etti. Yüce, “Çalışan arkadaşlarımızın memnuniyeti bizim memnuniyetimizdir. Soğuk sıcak, gündüz gece, yağmur çamur demeden çalışan kardeşlerimin gösterdikleri özverinin mali bir karşılığı olduğunu düşünmüyorum. Biz hep birlikte gönül işi yapıyor, hemşehrilerimizin gönüllerine girmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AKOM’da Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı çalışanları ile buluştu. Daire Başkanı Sungur Mehmet Yeni’nin de hazır bulunduğu ziyarette imzalanan toplu iş sözleşmesi dolayısıyla Başkan Ekrem Yüce’ye teşekkür edilirken, günün anısına çiçek takdim edildi. Başkan Yüce, toplu iş sözleşmesi için yapılan görüşmeler boyunca tüm imkânların kullanılması yaklaşımında olduklarını ifade ederek, titiz bir çalışma yürüttüklerini dile getirdi.

Sakarya’ya hizmet için varız
2300 çalışanı ilgilendiren sözleşmeden dolayı aldığı geri dönüşlerin çalışanların memnuniyet duyduğunun bir göstergesi olduğunun altını çizen Başkan Ekrem Yüce, “Nazik ziyaretiniz dolayısıyla teşekkür ediyorum. Hamdolsun ekip arkadaşlarımızın menfaatine olacak bir sözleşme imzaladık. Geriye dönük farkları da hesaplarınıza yatırdık. Rabbim bereketini artırsın. Çalışan arkadaşlarımızın memnuniyeti bizim memnuniyetimizdir. Çalışan arkadaşlarımızın işlerini en iyi şekilde yapması şehrimizin yararınadır. Hep ifade ediyorum; mesai arkadaşlarıma inanıyor, tüm gayretleriyle bu şehir için çalıştıklarını biliyorum. Soğuk sıcak, gündüz gece, yağmur çamur demeden çalışan kardeşlerimin gösterdikleri özverinin mali bir karşılığı olduğunu düşünmüyorum. Biz hep birlikte gönül işi yapıyor, hemşehrilerimizin gönüllerine girmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hepinize başarılar diliyorum. Allah işlerinizi kolaylaştırsın” dedi.