Sakarya Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ücretsiz maske ve dezenfektan dağıtım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda dağıtım ekipleri Çark Caddesi esnaflarını dolaşarak ücretsiz maske ve dezenfektan dağıtımı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet ettiğimiz sürece salgının biteceğine inanarak koronavirüs ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda maske dağıtım ekiplerimiz şehrin en işlek caddesi olan Çark Caddesi’nde esnaflara ücretsiz maske ve dezenfektan dağıtımı gerçekleştirdi. Koronavirüs ile mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğimizi belirterek tüm vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet göstermesini önemle rica ederiz” ifadelerine yer verildi.