Büyükşehir Kano Takımı, Muğla Köyceğiz’de düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’na damga vurdu. Önemli başarılara imza atan genç sporcuları tebrik eden Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, tüm sporculara başarı temenni etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kano Takımı, 16 Nisan Cumartesi ve 17 Nisan Pazar günleri Muğla Köyceğiz’de yapılan Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’nda önemli başarılara imza attı. Erkek ve bayan takımlarının yarıştığı kupada Büyükşehir Kano Takımı bireysel yarışlarda 5 birincilik, 4 ikincilik ve 3 üçüncülük elde etti. Takım halinde ise genç erkekler Türkiye 2.liği ve genç bayanlar takımı ise Türkiye 3.’lüğü kürsüsünde yer aldı.

Ülkeye Uzun Yıllar Hizmete Edecek Sporcular
Şampiyonada mücadele eden tüm sporcuları tebrik eden Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “Muğla Köyceğiz’de düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’na damga vuran kulübümüz oyuncularını tebrik ediyorum. Bir kez daha bizleri gururlandırdılar. Sporun her branşında aktif olarak yer almamızın yanında önemli başarılarda kazanıyoruz. Hedefimiz ülkemize uzun yıllar hizmet edecek sporcular yetiştirmektir. Bu vesileyle tüm branşlarda faaliyet gösteren arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Durgunsu Bahar Kupası’nda dereceye giren sporcular şu şekilde;

K-1 1000 metre Genç Erkekler – Mertcan Sulak 2.’lik

K-1 500 metre Genç Erkekler – Hakan Başoğlu 2.’lik

C-1 1000 metre Genç Erkekler – Tunahan Zeki 2.’lik, Hamza Büyükdere 3.’lük, Enes Ateş 4.’lük

C-1 500 metre Genç Erkekler – Hamza Büyükdere 1.’lik, Tunahan Zeki 2.’lik, Enes Ateş 4.’lük

K-1 1000 metre Genç Bayanlar Buse Sena Şıpka 1.’lik

K-1 500 metre Genç Bayanlar Buse Sena Şıpka 1.’lik

K-1 Yıldız Erkekler 1000 ve 500 metre Süleyman Salman 3.’lük

K-1 Minik Erkekler 1000 ve 500 metre Arda Kırımlı 1.’lik