Büyükşehir Belediyesi’nin kick boks sporcuları Antalya’da gerçekleştirilen Genç Yıldız ve Büyükler Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda önemli başarılar elde ederek liderlik kürsüsüne çıktı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin sporcuları, son dönemde Türkiye ve dünyada gerçekleştirilen müsabakalarda önemli başarılar elde ediyor. Milli Takım seviyesindeki sporcularıyla Türk Bayrağı’nı dalgalandıran Büyükşehir Belediyesi,  genç isimlerle Antalya’da gerçekleştirilen Genç Yıldız ve Büyükler Türkiye Kick Boks Şampiyonası’na katıldı.

Her kategoride başarılı sonuçlar
Sporcular, çıktıkları müsabakalarda bir çok kategoride liderlik başarısı elde etti. Büyükler kategorisinde Ayşe Kaplan, Hale Toka, Yasin Donat ve Hasan Alemdar, gençler kategorisinde Osman Çokdüşünür ve yıldızlar kategorisinde hikmet Çağatay Özden şampiyon oldu. Gençlerde Elif Azra Bakır, yıldızlarda Berat Genç ikinci oldu. Yine büyüklerde Hasan Alemdar, gençlerde Kerem Yiğit Başak ile Abdullah Emir Akça, yıldızlarda ise İsmet Deniz Aslan üçüncülüğü elde etti.

“Sporcularımızı tebrik ediyoruz”
Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’nden yapılan açıklamada, “Her branşta olduğu gibi Kick Boks müsabakalarında da Sakarya’mıza yakışır bir sonuç elde eden kulübümüz sporcularını tebrik ediyoruz. Spora ve sporcuya değer veren bir yönetim anlayışıyla bu alanda faaliyetlerimizi ara vermeden sürdüreceğiz. Şehrimizi, ülkede ve dünyanın her yerinde en iyi şekilde temsil etmek için gayretle çalışıyoruz” denildi.