Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün haltercileri Ardahan Zorba ve Ömer Gürmeriç Ankara'da gerçekleştirilen Belediyeler Arası Naim Süleymanoğlu Türkiye Şampiyonası'nda iki önemli başarı elde etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, sporun her alanında Türkiye'de ve dünyada önemli başarılar elde eden ve Türk Bayrağı'nı dalgalandıran sporcular yetiştiriyor. Ankara'da gerçekleştirilen Belediyeler Arası Naim Süleymanoğlu Türkiye Şampiyonası'nda yarışan Büyükşehir Belediyesi sporcuları, halter müsabakalarına damga vurdu.

Türkiye üçüncüleri Sakarya’dan
102 kiloda yarışan Reşit Ardahan Zorba koparmada 120 ve silkmede 160 kilo olmak üzere toplamda 280 kilo ile Türkiye 3'üncüsü oldu. 109 kiloda yarışan Ömer Gürmeriç ise koparmada 95 ve silkmede 120 kilo olmak üzere toplamda 215 kiloyla Türkiye 3.'lüğü derecesi elde etti.

“Başarılar bizleri gururlandırıyor”
Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübümüzün sporun her dalında ülkeye kazandırdığı sporcular, başarılarıyla bizleri gururlandırıyor. Kulübümüzde yetişen iki sporcumuz belediyeler arasında düzenlenen müsabakalarda iki önemli başarı elde etti. Başarıların niceleri için çalışmaya devam edeceğiz." denildi.