Büyükşehir Belediyespor Bisiklet Takımı, ilk uluslararası yarışını Romanya’da koşacak. 29-30 Nisan tarihleri arasında Deniz Deniz ve Zeki Kaygısız şampiyonluk için mücadele edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Bisiklet Takımı, Romanya’da düzenlenecek yarışlara katılacak. 29 Nisan Cumartesi günü Napo Cup UCI’de yarışacak olan sporcular, 30 Nisan Pazar UCI MTB Marathon Series-Faget yarışında mücadele edecekler. Gençler Kategorisinde Deniz Deniz, Elit Erkekler Kategorisinde ise Zeki Kaygısız takımı temsil edecek. Sporculara başarılar dileyen Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar, Romanya’dan şampiyonluklarla dönmek istediklerini ifade etti.

Başarı temennisi
Bayraktar, “Sakarya Büyükşehir Belediyespor Bisiklet Takımımız, ilk resmi uluslararası yarışını Romanya’da koşacak. Ülkemizi ve Sakaryamızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bilindiği üzere bisiklet takımımız yeni kuruldu. Ancak çok yetenekli isimler bizimle birlikte. İnşallah ilk uluslararası yarışlarda da bu kalitemizi ortaya koyacağımıza inanıyorum. Sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.