Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine yönelik destekler sürüyor. Günlük sıcak yemek ulaştırılan ihtiyaç sahibi vatandaşlara hijyen seti de takdim edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine yönelik destekler devam ediyor. Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ihtiyaç sahiplerine günde iki öğün olmak üzere sıcak yemek ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, ayrıca hijyen malzemelerinden oluşan seti de vatandaşlara takdim etti.

Hijyen seti
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Tüm dünyanın ve ülkemizin yaşadığı bu zor günlerde bir yandan vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için çalışmaya devam ediyor bir yandan da ihtiyaç sahiplerine günlük sıcak yemek ve gıda kolisi desteklerinde bulunuyoruz. Bu kapsamda ihtiyaç sahiplerine sağlıklarını korumaları açısından hijyen malzemelerinden oluşan seti de takdim ettik. Dayanışma ile bu zor günleri geride bırakacağımıza inanıyor, tüm hemşehrilerimize sağlıklı günler diliyoruz” denildi.