Büyükşehir’den LGS önlemleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesinde alınacak önlemlere ilişkin açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, “20 Haziran Cumartesi günü 2 oturum halinde gerçekleştirilecek LGS öncesinde Büyükşehir Belediyemiz ve SASKİ marifetiyle şehir genelinde sürdürülen inşaat, altyapı ve çevre çalışmaları durdurulacak. Toplu taşıma araçlarımız sınav başlayana kadar hafta içi programına göre seferlerini sürdürecek. Zabıta ekiplerimiz ise herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına görev başında olacak. Yaşanabilecek olumsuzluklara ilişkin SASKİ ALO 185 ve Çözüm Masası ALO 153 numaralı telefonlar üzerinden talepler iletilebilecek. Tüm hemşehrilerimizden toplu taşıma araçlarını kullanmaları hususunda hassasiyet bekliyor, sınav heyecanı yaşayacak tüm öğrencilere başarılar diliyoruz” denildi.