Sapanca’da devam eden asfalt çalışmalarını değerlendiren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Güldibi Mahallesinde yaklaşık 4 kilometrelik güzergâhta asfaltlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Bölgede başlatılan çalışmalar sonucunda mahallemizi 3 bin 500 ton sıcak asfaltla buluşturmuş olacağız. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, yeni dönem asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geyve ve Hendek’in ardından Kaynarca’da da asfalt çalışmalarını tamamladıklarını belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Oldukça verimli geçen yeni dönem asfalt programımıza Sapanca’da devam ediyoruz. İlçemiz mahalle ve ana arterlerde başlattığımız çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayacak; ardından çalışmalarımızı Karasu’da sürdüreceğiz” diye konuştu.

3 bin 500 Ton Asfalt
Oktar, “Sapanca Güldibi Mahallesinde yaklaşık 4 kilometrelik güzergâhta asfaltlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Bölgede başlatılan çalışmalar sonucunda mahallemizi 3 bin 500 ton sıcak asfaltla buluşturmuş olacağız. Asfaltlama yapılacak güzergahlarda gerekli çevre düzenlemelerini de tamamlamak üzereyiz. İnşallah bölgedeki çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak belirlediğimiz program dahilinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sapanca’ya hayırlı olsun” dedi.