Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerde başlattığı V Kanal imalatına devam ediyor. Bu kapsamda Taraklı Dışdedeler Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda bin 700 metrelik güzergâh daha güvenli hale getirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği V kanal çalışmalarına devam ediyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı marifetiyle sürdürülen çalışmalar kapsamında Taraklı ilçesi Dışdedeler Mahallesi’nde V kanal imalatları tamamlanarak bin 700 metrelik güzergah yeni yüzüne kavuşturuldu.

Hayırlı olsun
V kanal çalışmaları ile yağışlarda su birikintilerinin önüne geçildiğine, yağmursularının yola zarar vermesini engellediğine yer verilen açıklamada şu ifadeler yer aldı: “V kanal çalışmalarımızla yolların ömrünü uzatıyor, yağmursularıyla taşınan malzemelerin tahliyesini kolaylıkla yapabiliyoruz. Kırsal mahallelerde başlattığımız çalışmalar neticesinde Taraklı Dışdedeler Mahallesi’nde bin 700 metrelik güzergâhta V kanal imalatını tamamladık. Çalışmalarımız şehir genelinde devam edecek. Mahallelerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.