Büyükşehir karantinadaki vatandaşların yanında

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Koronavirüs ile mücadele kapsamında karantinaya alınan Adapazarı ilçesine bağlı Şeker Mahallesi’nde ki Mete Sokak’ta tedbir almaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılan açıklamaya göre “Koronavirüs tedbirleri kapsamında Adapazarı ilçemizde bir sokakta karantina önlemi alındı. Büyükşehir olarak vatandaşlarımıza maske dağıtıldı ve mağdur olmamaları adına acil ihtiyaçları için ekiplerimiz teyakkuz halinde. Bu sürecin en kısa zamanda geçmesi için evde kalmaya devam etmelerini rica ediyoruz. Alınan tedbirler kapsamında karantinaya alınan sokakta yaşayan vatandaşlarımıza geçmiş olsun, Büyükşehir Belediyesi olarak yanınızdayız” ifadelerinde bulundular.