Büyükşehir Belediyesi Kano Takımı, Eskişehir’de düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’nda nefes kesti. Birbirinden zorlu mücadelelere sahne olan yarışlarda toplamda 28 madalya kazanıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kano takımı, 22-24 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’na adeta damga vurdu. 29 kulüpten 265 sporcunun mücadele verdiği şampiyonada 14 adet 1.’lik, 7 adet 2.’lik ve 7 adet 3.’lük ile toplamda 28 madalya kazanıldı. Eskişehir’de gerçekleştirilen yarışmalar kıyasıya bir mücadeleye sahne olurken, elde edilen dereceler büyük erkekler klasmanında birincilik, yıldız erkekler klasmanında birincilik ve genç erkekler klasmanında ikincilik getirdi.

Spordaki başarılar şehrimizin gelişimi için önemlidir
Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı, sporcularını kutlayarak şu ifadelere yer yerdi; “Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kano Takımımızın Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’nda göstermiş oldukları performans bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Her alanda olduğu gibi su sporlarında da gösterdiğimiz gayret, sporcularımızın elde ettiği başarılarla taçlanarak tüm şehrimizin gurur kaynağı olmaya devam edecektir. İnanıyoruz ki bu başarılarımız gelecekte büyüyerek devam edecek ve şehrimizin spor alanındaki gelişimine çok önemli katkılar sunacaktır. Bu vesile ile Kano takımımızı bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.