Büyükşehir Belediyesi, Ferizli ilçesi merkezinde SASKİ tarafından altyapısı tamamlanan Cumhuriyet Caddesi, Vatan Caddesi. 44. ve 45. Sokak ile Ferizli Nalköy-Kaynarca Gürpınar mahallesi arasındaki güzergâhları sıcak asfalt ile buluşturdu. Akbulut, “Yeni yüzüne kavuşturulan grup yolunun hemşehrilerimize ve mahallelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Ferizli merkezinde SASKİ tarafından altyapısı tamamlanan Cumhuriyet Caddesi, Vatan Caddesi. 44. ve 45. Sokak ile Ferizli Nalköy-Kaynarca Gürpınar mahallesi arasındaki güzergâh sıcak asfalt ile buluştu.

Yeni yüzlerine kavuştular
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Şehrimizde asfalt çalışmalarımıza belirlediğimiz program dâhilinde devam ediyoruz. Ekiplerimiz Ferizli ilçesindeki asfalt çalışmalarını bitirdi. Bu kapsamda Ferizli ‘ye bağlı Nalköy Mahallesi ile Kaynarca’ya bağlı Gürpınar mahalleleriyle iki ilçeyi bağlayan grup yolunda temel ve asfalt serimi tamamlandı. 3 bin 200 metre uzunluğundaki grup yolunu 3 bin 500 ton sıcak asfalt ile buluşturduk. SASKİ tarafından altyapısı tamamlanan Ferizli ilçe merkezindeki Cumhuriyet Caddesi, Vatan Caddesi ile 44. ve 45. Sokağı kapsayan toplam 3 bin 370 metre uzunluğundaki güzergâhlar 6 bin 800 ton sıcak asfalt kullanılarak yenilendi. Yeni yüzüne kavuşturulan grup yolunun hemşehrilerimize ve mahallelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.