Büyükşehir Belediyesi yeni tip Koronavirüse karşı mücadele ve önlem amacıyla alınan tedbirler kapsamında dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dezenfekte ekipleri Başkan Ekrem Yüce’nin talimatlarıyla dezenfekte çalışmalarını tüm şehir genelinde devam ettiriyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi küresel ölçekte tüm dünyayı etkisine alan yeni tip Koronavirüs ve salgın hastalıklarla mücadele ve önlem amacıyla alınan tedbirler kapsamında dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlarını Koronavirüs salgınından korumak adına adeta seferberlik ilan eden Büyükşehir Belediyesi, Başkan Ekrem Yüce’nin talimatlarıyla dezenfekte çalışmalarını tüm şehir genelinde devam ettiriyor. 

Dezenfekte çalışmaları aralıksız devam edecek
Bu kapsamda 5 ekip 18 kişiden oluşan dezenfekte ekibi Sağlık Bakanlığı onaylı insan sağlığına zararı bulunmayan dezenfektanlar kullanarak Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası çevresi, Tıp Merkezi, Şemsiyeli Park, Orhan Cami etrafı, Karaağaç Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Demokrasi Meydanı, Kudüs Caddesi, Milli Egemenlik Caddesi, Gar ve Gar Meydanı, Güney ve Kuzey Terminaller, Orta Garaj, Rüstemler Tesisleri, Yenikent Park, Ayçiçeği Bisiklet Vadisi ve Korucuk Park’ta dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Dünya Sağlık Örgütü tarafından küresel salgın ilan edilen Koronavirüsü salgını kapsamında şehrimiz genelinde dezenfekte çalışmalarımızı aralıksız ve düzenli olarak devam ettireceğiz” denildi.