Büyükşehir Belediyesi, sorunsuz altyapı ile buluşturduğu bölgelerin üstyapılarını da estetik görünüme kavuşturmaya devam ediyor. Akyazı Güzlek Mahallesi’nde 2 bin 261 ton sıcak asfalt serimi ile tamamlanan çalışmalar kapsamında 12 bin 400 metrekarelik yol ulaşım için güvenli ve konforlu hale geldi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Akyazı Güzlek Mahallesi’nde tamamladığı altyapı çalışmaları sonrasında bölgeyi kusursuz üstyapı ile buluşturdu. Tamamlanan üstyapı çalışmaları sonucunda 12 bin 250 metrekarelik güzergâha toplam 2 bin 261 ton sıcak asfalt serildi. Altyapısı güvenli hale gelen bölgenin üstyapısı da sorunsuz şekilde vatandaşların kullanımına sunuldu. Ekiplerin gündüz gece aralıksız çalıştığı asfalt serim işlemi kısa sürede tamamlandı.

Çalışmalar gündüz gece aralıksız şekilde tamamlandı
Mesai mefhumu gözetmeden bölge halkının hizmetine en kısa sürede sunulan güzergâh ile ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, “Şehrimizin her noktasına eşit şekilde hizmetlerimizi ulaştırıyoruz. Belediyemizin hizmetleriyle buluşmayan tek bir nokta bile kalmaması için aralıksız şekilde çalışıyoruz. Akyazı Güzlek Mahallesi’nin de alt ve üstyapı ihtiyaçlarını kısa süre içerisinde tamamladık.  Gündüz gece süren çalışmalarımız sayesinde 2 bin 261 ton asfaltı Akyazı ile buluşturduk. Çalışmalarımızın bölge halkına ve şehrimize hayırlı olmasını dileriz” ifadeleri kullanıldı.