Büyükşehir Belediyesi Şehit ve Gazi Birimi, vatanı korumak uğruna şehit ve gazi olan kahraman askerlerin ailelerine ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Bugüne kadar 95 şehit ailesi ve 20 gazi ailesini ziyaret eden ekipler, şehit ve gazi yakınlarının her anlarında yanında olmak için ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Yaşlı Destek Merkezi (YADEM) bünyesinde ‘Şehit ve Gazi Birimi’ kahraman askerlerin ailelerine ziyaretlerini sürdürüyor. Haziran ayı itibariyle hizmete başlayan Şehit ve Gazi Birimi bugüne kadar sürdürdüğü çalışmalarla 95 şehit ve 20 gazi ailesini ziyaret ederek dilek ve taleplerini dinledi. Bu hafta içerisinde gerçekleştirilen ziyaretlerde, 2017 yılında Şırnak’ın Uludere ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın annesi de ziyaret edilerek hal ve hatırı soruldu. Şehit ve gazi yakınlarına ziyaretlerin devam edeceğini belirten ekipler, Büyükşehir Belediyesi’nin vatanı için canını veren kahramanların aileleri ve yakınlarına emanete yakışır bir değer vermeye devam edeceğini söylediler.