Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ekipler yaklaşık 20 bin 50 metrelik güzergâhı yeni yüzüne kavuşturmak için çalışmalara başladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Planlanan program dâhilinde şehir genelinde asfalt çalışmalarını sürdüren ekipler Karasu’da 20 bin 50 metrelik güzergâhta asfalt yenileme çalışmalarına başladı. Tepetarla ve Kurudere mahallelerindeki grup yollarının yanı sıra Sahil, Eski Adapazarı, Şehit Ferhat Sözer, Lozan, Şehit Atıf Ödül Caddelerinde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirecek olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri toplamda 29 bin 100 ton sıcak asfalt kullanacak.

29 bin 100 ton sıcak asfalt
Konuyla ilgili Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’nca yapılan açıklamada, “Program dâhilinde asfalt çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Ekiplerimiz Karasu ilçesinde bulunan bazı gurup yolları ve caddelerde yenileme işlemlerine başladı. Toplamda 20 bin 50 metrelik güzergâhta 29 bin 100 ton sıcak asfalt kullanarak güzergâhları yeni yüzüne kavuşturacağız. Bölge sakinlerine hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.