Büyükşehir Belediyesi “Asfaltsız bölge kalmayacak” sloganıyla hız kesmeden yürüttüğü çalışmalar kapsamında Erenler, Pamukova ve Karapürçek’te farklı noktalarda yol yenileme ve asfalt işlemlerine başladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde “Asfaltsız bölge kalmayacak” sloganıyla sürdürdüğü yenileme ve düzenleme çalışmalarında hız kesmiyor. Yol- Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında Erenler’deki Söğüt Caddesi ve sanayi bölgeleri, Karapürçek’te Teketaban-Hocaköy Grup Yolu ile birlikte Pamukova Mesruriye Mahallesi’nde işlem yapıyor. Ekipler, ulaşımın yoğun olduğu noktaları baştan sona yeniliyor. Yürütülen çalışma kapsamında iki ilçedeki muhtelif noktalarda grup yolları ve caddeler asfaltlanıyor.

Tüm ilçe ve mahallelere eşit hizmet
Yol Bakım Dairesinden yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehirde asfaltlanmamış bölge bırakmamak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda Erenler, Karapürçek ve Pamukova’da bazı bölgelerde düzenleme, yenileme ve asfalt işlemleri başladı. Vatandaşlarımıza daha rahat bir ulaşım ağı sunmak için gayretle çalışıyoruz. Şehrin tüm ilçelerine, mahallelerine eşit şekilde hizmet götürmek için ekiplerimiz 7/24 görevlerinin başındadır. Asfalt ve yenileme işlemleri kent genelinde aralıksız devam edecektir” denildi.