Büyükşehir Sosyal Gelişim Merkezi, Hanlı İlköğretim Okulu öğrencilerini misafir etti. Ziyarete katılan minikler tasarım, mutfak ve akıl oyunları sınıflarında eğlenerek öğrenmenin ayrıcalığını yaşadılar.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi, ilk ve ortaokul yönetimlerinden talepler doğrultusunda misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Hanlı İlköğretim Okulu öğrencileri SGM’yi inceleme fırsatı buldular. Mutfak, tasarım ve akıl oyunları sınıflarında etkinliklere katılan minikler, unutamayacakları bir günü geride bıraktılar.

Eğlenerek öğrendiler
İlk ziyaretlerini mutfak sınıfına gerçekleştiren minikler, uzman eğitmenler refakatinde renkli kurabiyeler hazırladılar. Fırına verdikleri rengarenk kurabiyeleri daha sonra öğretmen ve arkadaşlarına servis eden minikler, ziyaretin devamında akıl oyunları sınıfında bir araya geldiler. Birbirinden renkli eğitsel oyunları arkadaşları ile oynama ve zeka sorularına cevap bulma yarışına giren öğrenciler keyifli bir günü geride bırakarak, eğlenerek öğrenmenin ayrıcalığını yaşadılar.