Toplu taşıma araçlarında yaz saati uygulamasına yeni değişiklikler eklediklerini açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “4 – 21A – 21B – 22A – 22B numaralı belediye otobüs hatlarımızda yaz saati uygulaması başlamıştır. Yapılan değişikliklere kurumsal internet sayfamız (www.sakarya.bel.tr) ve SAKUS’tan ulaşılabilir” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, toplu taşımada başlatılan yaz saati uygulamasına yeni değişikliklerin eklendiğini açıkladı. Pistil, “20 Haziran Pazartesi’den (bugün) itibaren 4 – 21A – 21B – 22A – 22B numaralı belediye otobüs hatlarımızda yaz saati uygulaması başlamıştır. Yaz saati ve Ramazan uygulaması ile değişiklik yapılan belediye otobüsü hareket saati bilgilerine Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinden (www.sakarya.bel.tr) veya SAKUS mobil uygulamasından ulaşılabilir” diye konuştu.

Bilgileri Güncelleyebilirsiniz
Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Üniversitenin eğitime ara vermesi ve Ramazan ayı münasebetiyle bir takım hatlarımızda başlattığımız yaz saati uygulamasına bir takım değişikler eklemiş bulunuyoruz. Hemşerilerimiz herhangi bir mağduriyet yaşamamaları adına güncellediğimiz hat bilgileri doğrultusunda hareket edebilirler. Tamamı engelli binişlerine uygun, klimalı ve modern belediye otobüs filomuz ile vatandaşlarımızın daha konforlu ve rahat ulaşım hizmetlerinden yararlanabilmesi için çalışmalarımız artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.