Manavgat Maraton Kupası’na katılan Salcano Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Takımı sporcuları, Halil İbrahim Doğan 1.’lik elde ederken; Okan Aydoğan 2.’lik derecesini elde etti. Master kategorisinde mücadele eden Nevzat Kıral ise parkuru 1.’likle tamamlayarak madalyanın sahibi oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Takımı sporcuları, Manavgat Maraton Kupası’na katıldı. Gençler kategorisinde yarışan Halil İbrahim Doğan ve Okan Aydoğan 30 kilometrelik ilk parkurun tamamını önde giderek 1.’lik ve 2.’lik ödülünü almaya hak kazandılar.  Halil İbrahim Doğan 1.’lik derecesi elde ederken Okan Aydoğan 2. lik derecesini elde etti. Master kategoride mücadele eden Nevzat Kıral 1 saat 35 dakikalık derecesiyle yarışmayı 1. sırada tamamlayarak takımına maraton kupasındaki 3. madalyasını kazandırmayı başardı.

En iyi şekilde hazırlanıyoruz
Yarışma sonunda 1.’lik kürsüsünde yer alan Halil İbrahim Doğan, “Bizim için çok önemli bir yarışmaydı. İlimizde 2020 yılında Dünya Şampiyonası yapılacak. Biz de bu şampiyonaya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bundan dolayı başlangıçtan itibaren atak bir yarışma sergileyerek rakiplerimize büyük bir fark attık. Bana destek olan ailem, kulübüm, sponsorlarıma ve antrenörüme çok şey borçluyum. Hepsine sonsuz teşekkürler” diye belirtti.

Kürsüde yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz
Okan Aydoğan ise “Taktik olarak antrenörümüz başlangıçtan itibaren atak bir yarışma sergilememizi istedi ve biz de işimizi en iyi şekilde yaptığımıza inanıyorum. Bugün takımımım adına kürsüde yer almanın mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah uluslararası alanda da ülkemizi hak ettiği yere çıkartacağız” ifadelerini kullandı.