Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Ayçiçeği Bisiklet Vadisi misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Son olarak Şahin Ortaokulu öğrencilerinin misafir olduğu vadide öğrenciler güvenli sürüş eğitimini almanın yanı sıra eğlenceli vakit geçirdiler.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve Türkiye’nin en modern bisiklet tesislerinden biri olan Ayçiçeği Bisiklet Vadisi misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Ulusal ve aluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmanın yanı sıra çevre okullardan öğrencileri de ağırlayan Ayçiçeği Bisiklet Vadisi, son olarak Şahin Ortaokulu öğrencilerini ağırladı. Güvenli sürüş eğitimi verilen öğrencilere sağlıklı yaşam için spor yapmanın önemi hakkında bilgiler paylaşıldı. Öğrenciler Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde bir yandan öğrenirken bir yandan eğlenceli vakit geçirdiler.