Sakarya yılın en anlamlı iftarında Kent Park’ta buluştu. Aileleri, dost ve arkadaşları ile iftar sofrasına misafir olan binlerce vatandaş hep birlikte oruç açtı. Kadir Gecesi’nde dualar İslam alemi ve zulüm gören Müslümanlara gönderildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ Programlarına bu kez Kent Park ev sahipliği yaptı. Yılın en anlamlı iftar buluşmasında Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Milletvekilleri Mustafa İsen ve Ali İhsan Yavuz, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol Aydın, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, STK temsilcileri ve binlerce Sakaryalı misafir oldu.

Kadir Gecesi Temennisi
Başkan Toçoğlu gönül sofralarına misafir olan vatandaşların masalarını tek tek ziyaret ederek, Kadir Geceleri’nin hayırlara vesile olmasını temenni etti. Çocuklar ile yakından ilgilenen Toçoğlu, hatıra fotoğrafı çektirme isteklerini geri çevirmedi. Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Ömer Nasrat’ın Kuran’ı Kerim tilaveti ile gönül kapılarını araladığı programın devamında okunan ezan sonrası binlerce vatandaş birlikte oruç açtı.

15. Buluşma
Ramazan ayının 15’inci buluşmanın sonunda çocukların yoğun ilgi gösterdiği Meddah ve Gölge Oyunu gösterisi gerçekleştirildi.  Hayali Seçkin Bayramoğlu’nun eşsiz meddah hikâyelerini dinleyen minikler keyifli bir akşamı geride bıraktı. Daha sonra Karagöz ve Hacivat gölge oyununu ilgi ile takip eden çocuklar aileleri ile birlikte eğlenceli dakikalar geçirdi.