Büyükşehir Belediyesi Macera Park’ta 7-14 yaş arası çocukları toprak ve doğa ile buluşturmak için düzenlenen ‘Benim Bahçem’ projesi başladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yaşayarak Öğrenme Macera Park’ta etkinlikler devam ediyor. Bu kapsamda 7-14 yaş arası çocukların katıldığı ‘Benim Bahçem’ projesinde toprakla buluşan çocuklar tanıyarak iş yapabilme kültürünü kazandılar. Yapılan kurs açılışı ile minikler, uzman eğitimciler eşliğinde kazma tutmayı, kürek sallamayı, çapa yapmayı öğrendi. Çocuklar keyifli vakitler geçirdi. Etkinliğe Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu ve çok sayıda minik öğrenci katıldı.